Nieuwe Bertazzoni Inductie Range Beoordelingen/Beoordelingen/Prijzen

Bertazzoni heeft zojuist een nieuwe inductieserie geïntroduceerd. Voordat u dit voor uw keuken overweegt, kijken we naar de onderscheidende kenmerken, prijzen en vergelijken we deze met Viking, Dacor en Miele Inductie-series.

Het heeft zijn voordelen. Dat heeft dan weer zijn nadelen.

Laten we, voordat we naar Bertazzoni kijken, eens kijken naar de voordelen van inductiekoken.

Inductiekoken

Inductie is mijn favoriete kooktechnologie die we bij Yale hebben. Ik vind het geweldig om het in een van onze live keukens in de showroom te demonstreren aan iemand die inductie nog nooit in actie heeft gezien.

Ik begin altijd met te laten zien hoe snel een pan water kookt en de reactie is altijd hetzelfde: “w ow ”. U zult verrast zijn door de snelheid en respons.

Koken op inductie heeft de snelste kooktijden (zelfs sneller dan gas) en de meest nauwkeurige temperatuurregeling door vrijwel onmiddellijk van koken naar sudderen te gaan.

Wetenschap Van Inductie

In tegenstelling tot een traditionele elektrische kookplaat waarbij het hele element opwarmt, gebruikt inductie magneten en elektriciteit om de warmte van het kookoppervlak rechtstreeks naar de pan over te brengen.

Inductie is de meest efficiënte kookmethode, omdat het glas niet opwarmt zoals elektrisch. Je hebt ook geen verspilling van gas met de warmte die aan de zijkanten ontsnapt.  

Voordelen

Er zijn ook een aantal andere voordelen aan inductie. Het is veiliger voor kinderen, omdat inductie alleen door metaal kan worden geactiveerd. Ontluchten is ook veel gemakkelijker. Het kan zelfs worden neergelaten in tegenstelling tot de warmte-afgevende professionele gasfornuizen.

Inductietechnologie bestaat al meer dan 50 jaar en is populair in Europa. Het begint nu veel grip te krijgen in de Verenigde Staten, aangezien de prijzen zijn gedaald. Mensen beginnen alle voordelen van koken op inductie te beseffen.

Bekijk hier hoe snel het water kookt:

Bertazzoni 

Bertazzoni is een Italiaans bedrijf gevestigd in Guastalla, in het noorden van Italië bij Parma. Francesco Bertazzoni startte het bedrijf in 1882 met de productie van houtkachels. Ze staan bekend om hun unieke ontwerp en zijn een van de beste fabrikanten in het opnemen van kleuren in hun assortiment.

Bertazzoni inductiebereiken

Hoewel ze een lange geschiedenis hebben in het produceren van andere kookproducten, zijn de Bertazzoni Inductie-series gloednieuw op de markt. Zoals met alle nieuwe producten, zullen we een beter begrip hebben van de prestaties en betrouwbaarheid zodra we de kans hebben om ze in actie te zien.

Ze bieden 2 series aan in hun inductiebereik: Professional en Master.

Professioneel

Meester

Functies:

  • 76 cm Maat
  • 4 kookzones
  • Werkbladontwerp: roestvrij staal vierkant
  • Rechtsvoor (5 3/4 inch) 1 400 W – 2 200 W
  • Linksachter (7 inch) 1 850 W – 3 000 W
  • Rechtsachter (8 1/2 inch) 2 300 W – 3 700 W
  • Linksvoor (7 inch) 1 850 W – 3 000 W
  • Ovenmodi: convectie / convectie bakken / convectie grill / ontdooien / dehydrateren / grill / rijzen / pyrolytische zelfreiniging / turbo / opwarmen
  • Ovenvolume: 1,0 m
  • Enkele echte Europese convectie
  • Schuifplanken: 1 standaard
  • Draadroosters: 2 dik verchroomd

De belangrijkste verschillen tussen de twee zijn het ontwerp van de handgreep en de Professional-serie heeft metalen gecoate bedieningselementen in plaats van zwart. Ze kosten allebei hetzelfde voor een roestvrijstalen zelfreinigend model. Ze hebben elk een handmatig schoon model voor:

De professionele serie is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren (zwart, wit, geel, oranje, rood, bordeaux), met een prijs van .

Roestvrij staal is nog steeds de meest populaire keuze voor nieuwe keukenontwerpen.

Het vinden van een manier om wat kleur toe te voegen, wordt echter een steeds grotere trend, omdat mensen op zoek zijn naar een alternatief voor volledig roestvrij staal.

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien, kun je een gekleurd bereik toevoegen met andere roestvrijstalen apparaten, en het echt een brandpunt van je keuken maken. Zelfs het inductieblad heeft een ander ontwerp dan al het andere op de markt.

Vergelijking Met Andere Merken

Dit is een leuke functie om een pan water snel aan de kook te brengen of bij het aanbraden van vlees. Het oveninterieur maakt gebruik van een enkele echte Europese convectieventilator met een verwarmingselement voor een meer consistente warmte door het hele oveninterieur.

Hoe verhoudt dit zich tot andere merken op de markt? Laten we kijken.

In vergelijking met premium merken op de markt heeft Bertazzoni een kleinere ovencapaciteit en is hij minder functiegedreven in vergelijking met sommige andere met robuustere elektronische bedieningselementen, automatische kookprogramma’s en/of een digitale vleesthermometer.

Aan de positieve kant kost het minder (bijna minder dan de Dacor en meer dan minder dan de Viking) met een zeer vergelijkbaar vermogen op de branders. Het heeft ook een heel aparte uitstraling.