2016 DeWalt Ervaringsoverzicht

FlexVolt-technologie Is De DeWalt-ervaring Van 2016

Het FlexVolt-systeem is zonder twijfel het belangrijkste nieuws van de 2016 DeWalt Experience. Je leeft waarschijnlijk onder een steen als je nog nooit van FlexVolt hebt gehoord. FlexVolt combineert serie- en parallelle bedrading om automatisch te schakelen tussen 20V Max (18V nominaal) en 60V Max (54V nominaal) vermogen. We zouden veel tijd besteden aan het graven in de details van het systeem. Voorlopig loopt de huidige batterij echter 6 ampère-uren op 20V Max en 2 ampère-uren op 60V Max voor een totaal van 108 nominale wattuur. Dit zal veranderen omdat opgewaardeerde cellen een batterij van 162 Wattuur zullen bieden (9 ampère-uren bij 20V Max en 3 ampère-uren bij 60V Max).

De nieuwe 60V Max FlexVolt productfamilie heeft verschillende tools. Vanaf dit najaar zullen ze allemaal in de winkels verkrijgbaar zijn.

We hebben genoten van rondhangen met Kiefer (dat zou @toolaholic zijn geweest voor zijn fans). Hier zijn zijn eerste indrukken van de FlexVolt verstekzaag.

Lezers van Pro Tool Reviews reageren al positief op de nieuwe DeWalt FlexVolt Max 60V Max 8-1/10cm tafelzaag. Zie de reacties van Clint op de FlexVolt tafelzaag.

De oplader heeft vier poorten en kan vier batterijen tegelijk opladen. Het belangrijkste is dat het kan functioneren als een batterijgevoede 1800 watt (3600 piekwatt) omvormer. De draagbare krachtcentrale DeWalt FlexVolt wordt kaal geleverd of met drie 4,0 Amp-uur 20V Max-cellen en één FlexVolt-cel.

Het mooie van DeWalts Portable Power Station is de omvormerfunctie die de meeste 120V-gereedschappen met snoer kan veranderen in licht vastgebonden draadloze apparaten, inclusief een stofafzuiging!

Het FlexVolt-systeem omvat DeWalt’s eerste draadloze SDS Max-boorhamer. De eerste indrukken zijn positief, met extra controlefuncties in de Perform and Protect-lijnen.

De 60V Max FlexVolt Grinder is in staat om 1700 watt te produceren. Deze is buitengewoon moeilijk te verzanden.

DeWalt heeft een nieuwe boor en stift ontworpen voor het FlexVolt-systeem. Bij gecontroleerd testen was de 60V Max VSR behoorlijk indrukwekkend.

DeWalt zal uw Powers lijm- en bevestigingsproducten een nieuwe naam geven. Voor dit deel van de overgang zie je ze als DeWalt Engineered by Powers.

Vind je stofafzuiging niet belangrijk? Bekijk deze demo die het verschil laat zien in betonstof dat wordt opgeworpen door hetzelfde gereedschap met en zonder afzuiging. OSHA heeft hierover binnenkort een aantal strenge nieuwe voorschriften.

We hebben enkele van de handelsspecifieke tools te zien gekregen die DeWalt in lijn heeft voor elektriciens, waaronder de 20V Max 12-Ton Crimper met Crimp Connect-rapportagetechnologie ingebouwd in de tool.

De DeWalt 20V Max Press Tool is ontworpen met compatibiliteit voor matrijzen van andere merken, zodat u geen nieuwe set hoeft aan te schaffen.

Er was veel te zien in de accessoiressectie van DeWalt. De DeWalt Flexshaft kan op krappe plaatsen worden gebruikt en heeft een kleine handgreep die zorgt voor een stevige grip, zelfs als dat niet het geval is.

DeWalts nieuwe 2x frameblad maakt gebruik van eersteklas hardmetaal, bladcoating en ultradunne kerf om een accessoire te creëren dat is geoptimaliseerd voor gebruik met hun assortiment draadloze gereedschappen. Dit mes sneed recht door een houtdraadschroef. Wel even afwachten wat voor prestaties we binnenkort kunnen verwachten in vergelijking met de premium blades!

Op het gebied van pneumatiek biedt DeWalts 24 kg rolspijkermachine voor dakbedekking een indrukwekkende snelheid en uitstekende ergonomie.

Mechanische gereedschappen krijgen enige aandacht. Aan beide zijden van de sockets wordt laser gegraveerd om ervoor te zorgen dat ze beter leesbaar zijn.

Zet je kaak weer rechtop. De nieuwe DeWalt ToughBox is zeker kwijlen waardig. Het is volledig compatibel met de ToughSystem-boxen, heeft zachte opbergvakken en is verkrijgbaar in verschillende maten. Denk je dat iemand het zal merken als ik een paar dingen weggooi om hier ruimte voor te maken?

De gereedschapswagen van DeWalt heeft een glijdende bovenkant die gemakkelijke toegang tot de opslag mogelijk maakt, waardoor het ideaal is voor gebruikers die minder ruimte hebben.

Soms moet je wachten op de uitleg van de productmanager. Soms neig je er gewoon naar toe. Met koppelwaarden tot 76,2 m pond, willen we de nieuwe DeWalt-momentsleutel nu in onze winkel!

Deze koevoet zag eruit alsof hij was gemaakt voor de Stanley Cup-kampioen Pittsburgh Penguins, in het geval van een zombie-apocalyps. Blijkt dat het gewoon een waanzinnig handige tool is voor demo-taken.

De nieuwe zakmessen van DeWalt zijn gemaakt van 440 staal. Deze heeft een handvat van koolstofvezel en zal naar verwachting in het assortiment worden verkocht.

Oké, dus Clint realiseert zich niet dat niet iedereen weet wat een Dalek is, maar als je het weet, snap je het. De nieuwe premium verlichtingsoplossing van DeWalt werkt op wisselstroom of gelijkstroom, laadt uw batterij op wanneer deze is aangesloten, kan worden bediend vanaf uw smartphone via app en levert 7000 lumen om de kamer te vullen.

Het DeWalt FlexVolt-systeem omvat nieuwe OPE-oplossingen. De FlexVolt kettingzaag is geweldig voor gebruik buitenshuis, maar kan ook worden gebruikt voor invalzagen in ruwe banen.